Ga naar de inhoud

to feed your dreams.

Podcasts

diversity

Via onderstaande podcast mogen jullie genieten van de boeiende verhalen van de mensen die mij op mijn pad hebben geïnspireerd. En dit pad is zeker nog niet afgesloten. Het is een oneindig pad vol verwondering waarbij de natuur centraal staat. De natuur als voedingsbron, bron van energie, inspiratiebron, activatiebron, …

Het zijn één voor één parels waarmee ik mij verbonden voel. Het indiaantje in mij is dan ook telkens verheugd om zo iemand te mogen ontmoeten omdat ik zo mijn tribe kan vergroten. Want uiteindelijk is iedereen en alles verbonden met elkaar. Verbonden via de natuur als bron van energie.

 

https://youtu.be/6uW22eXQrbY

Voor deze eerste podcast staat de kracht van de verbinding binnen een mandala vrouwencirkel centraal. Tijdens een mandala worden de vier natuur elementen ingezet: vuur, wind, aarde en water. Een mandala is tevens een veilige omgeving waar binnen vrouwen elkaars proces naar hun nieuwe dromen ondersteunen. Sarah zit samen met Ellen Verellen in zo een mandala en wil haar daarom in het licht zetten.
Zo wordt haar droom om medicijn vrij te mogen helen van haar diagnose van MS hier onder meer toegelicht. Body, soul en mind en hoe ze de natuur inzet in al diens facetten staat dan ook centraal in dit helingsproces. Ook wordt haar nieuwe droomproject ‘Let them be’ voorgesteld waarbij Ellen ouders en kinderen wil aanmoedigen om te mogen zijn wie ze van nature zijn.
Daarnaast is Ellen Verellen sinds 2016 de bezielster van de ‘Apple for the brain’ events. Hier worden maatschappelijk relevante onderwerpen, filosofie, psychologie, milieu, trends, reizen, wetenschap, … behandelt.
Een uur vol boeiende verhalen over haar parcours naar haar dromen.
https://youtu.be/6uW22eXQrbY

Binnenkort verschijnen hier nog meer podcasts vol verwondering en inspiratie.
Als je graag op de hoogte wil blijven van de laatste interviews, events, … kan je alvast jouw mail adres hieronder doorgeven.

Vond je deze podcast boeiend, en wil je graag nog meer horen hoe mensen hun dromen dichtbij hun zelf en dichtbij de natuur durven neer te zetten, dan doe je ons een plezier door deze te delen.

Steunactie
Ook kan je via deze link een financiële bijdrage doen zodat we verder mogen groeien.