Ga naar de inhoud

to feed your body, soul and mind.

 

Inspiratie sessies

Je gezond voeden – fysiek en mentaal – volgens de 5 seizoenen: LENTE

Bij deze de aankondiging van een eerste sessie uit een reeks komende inspiratie sessies met de natuur als centraal thema en als bron van voeding voor ons fysieke en mentale lichaam.

De lente is begonnen en dan heeft ons lichaam nood aan andere voeding en energie. We zijn het jammer genoeg verleerd om onze levensstijl en voeding aan te passen aan het ritme van de seizoenen. In de natuur is er immers per seizoen een andere energie aan het stromen. En dat is ook zo in ons lichaam. Vandaar dat het zo gunstig is om hier terug verbinding mee te leren maken.

Wie nieuwsgierig is naar dit verhaal en wat de lente allemaal met zich meebrengt en met ons lichaam doet, zowel fysiek als emotioneel, is welkom op deze lente sessie.
Tijdens deze lente sessie zal er onder meer ook getoond worden hoe je gefermenteerde groenten kan maken – en krijg je een klein potje mee naar huis –  en waarom deze nu zo heilzaam zijn voor je lichaam.
Jullie zullen tevens een drankje krijgen en wat zaken kunnen proeven. Weet wel dat dit een info-, inspiratie- en proefsessie is. Geen kook- en eetsessie. Dus niet bedoeld om onze buikjes volledig mee te vullen.

Praktisch
Er worden 3 LENTE sessies voorzien
Sessie 1: woensdag 29/3 van 19u-21u
Sessie 2: woensdag 5/4 van 13u-15u
Sessie 3: woensdag 5/4 van 19u-21u

Er zijn telkens max. 7 plaatsen per sessie.

Prijs: 50€/pp

Locatie: De Braekeleerstraat 34, 2018 Antwerpen
> voor meer info mbt bereikbaarheid verwijs ik je graag naar de contact pagina

Bij interesse verneem ik het graag via onderstaande mail met de vermelding wanneer je zou willen deelnemen.
info@nature-works.be

De volgende seizoenen zullen later aan bod komen: zomer (juni), nazomer (september), herfst (november) en winter (januari).
Als je graag op de hoogte blijft van de komende sessies, dan mag je ook altijd je mail doorgeven onderaan de pagina.

 

Inspiratie sessies op maat op verplaatsing

Deze sessies kunnen ook op andere locaties plaats vinden. Indien jullie een groep van min. 7 personen kunnen bijeen brengen, ben ik meer dan bereid om mij te verplaatsen.
Gelieve mij hiervoor te contacteren om dit samen verder af te stemmen.