Ga naar de inhoud

to feed your body, soul and mind.

 

Inspiratie

Je gezond voeden volgens het ritme van de seizoenen

Omdat ik tijdens mijn coaching sessies niet alleen kijk naar je mentale welzijn, maar ook je fysieke – beiden zijn immers verbonden -, krijg ik geregeld de vraag hoe je je beter kan voeden. Velen zoeken het te ver of maken het te moeilijk. De natuur is echter heel dankbaar en ook niet zo moeilijk.
Vandaar dat ik af en toe kook demo sessies en workshops organiseer. Om mensen te inspireren en activeren!
Hier kan je het programma terugvinden van zowel de kook demo sessies alsook de kook workshops.

 

Kook demo reeks

Tijdens de demo sessies zal je tijdens een avond vol lekkers alsook gezond kunnen proeven wat elk seizoen je te bieden heeft zowel fysiek als mentaal. Je hoeft zelf niet te koken. De recepten zullen wel gedemonstreerd en geproefd worden. Elk seizoen wordt per sessie uitgebreid besproken waarbij we stil staan bij wat de specifieke  aandachtspunten zijn per seizoen: de verschillende kookstijlen, welke groenten, fruit en kruiden de natuur je dan brengt – niet zomaar -, welke organen actiever en meer aandacht nodig hebben, wat de impact kan zijn – fysiek en emotioneel – bij een eventueel disbalans, enkele medicinale tips uit de natuur… Kortom alles om beter te leren luisteren naar je lichaam, in lijn met de natuur.
Op deze pagina kan je meer info alsook de data terugvinden van de reeks.

Kook workshops

Tijdens een kook workshop ga je zelf aan de slag en maken we gefermenteerde producten onder de vorm van pickles en drankjes die je naderhand kan meenemen. Zo kan je nadien een potje natuur vol energie mee nemen naar huis en dit ook verder toepassen in je dagelijkse leven Lang nagenot van deze zelfgemaakte gefermenteerde producten is verzekerd! Zowel je smaakpapillen als je lichaam zullen je dankbaar zijn.
Op deze pagina kan je alle thema’s van de de verschillende workshops alsook de data terugvinden.

Workshops op maat en op verplaatsing!

Naast de workshops die ik thuis organiseer, doe ik deze ook graag op verplaatsing. Je zal dan zelf een groep moeten samenstellen van min. 8 personen. Bij interesse, gelieve mij dan te contacteren.

Op de hoogte houden gehouden worden?

Wil je graag op de hoogte gehouden? Schrijf je dan zeker hieronder op de nieuwsbrief in!